Hitta en bra mäklare

Att hitta en bra mäklare är ungefär lika viktigt som att hitta ett bra hem. Du ska känna dig bekväm med att kunna lita på personens åsikter och tankar kring försäljning eller köp av hus. För att få ut ett så högt pris som möjligt för din bostad så krävs det bra styling av hemmet, marknadsföring som når ut till en stor folkmängd och till sist en visning som gör att folk får en positiv känsla av huset.

Var med hela vägen
Du vill inte överlämna försäljningen till vem som helst utan vill kunna lita på att du fortfarande blir en del av processen. Delaktighet genom hela försäljningsprocessen får du när du anlitar http://maklarekulling.se/ där du är med genom hela resans gång. Processen består av fem steg, där det första steget är att du får träffa en mäklare och tillsammans göra en värdering av själva bostaden. Efter värderingen är det införskaffning av all nödvändig information om bostaden för att skapa en bra och rättvis bild. Här tillkommer även styling och fotografering av bostaden för att skapa ett så bra intryck som möjligt för potentiella köpare.

Få hjälp med marknadsföring
Marknadsföring är något som kan vara klurigt då det finns många sociala kanaler att marknadsföra sig på. Med hjälp av mäklare får du den rätta hjälpen för att nå ut i rätt kanaler. Det näst sista steget är den visning och budgivning som mäklaren sköter, så du slipper tänka på den biten. Dock så hålls du ständigt uppdaterad över hur det går med visningarna och buden. Sen kommer äntligen kontraktsskrivning och då är alla tre parter: du som säljare, köparen och mäklaren på plats för att göra en kanonaffär som gör alla parter nöjda.